БХБЦ – Камено


 

Отговорен служител: презвитер Златко Господинов

Помощници: презвитер Владимир Чайковски | дякон Николай Ужаков

 

БОГОСЛУЖЕНИЯ:


 

Всяка неделя от 10:00 часа – неделно богослужение.

Всяка делнична сутрин от 07:00 часа – сутрешна молитва.

Всяка втора събота от месеца от 10:00 часа – клуб „Пътечка“.

Всяка сряда от 19:30 часа – тийнейджърско служение.

Всеки вторник от 19:00 часа – мъжко служение.

Всяка сряда от 18:00 часа – женско служение.

 

Всички богослужения и събрания се провеждат на адрес:
Гр. Камено, ул. „Вела Пеева“ 22.

GPS-координати: 42.573595, 27.293308

 

За контакт с църквата: 

zlatko.gospodinov@abv.bg  |  0899 90 53 52  (п-р З. Господинов)

 


Клуб „Пътечка“ 

Пет години всяка втора събота от месеца разказваме на децата библейски истории, ползвайки материали от сп. „Пътечка“. Те израснаха в това служение като слушатели и вече сами подготвят презентации, участват в хвалението, организират спортните игри.

 

Полско-българска седмица

През юли 2017 г. с помощта на доброволци от Полша в рамките на шест поредни дни организирахме в парка за децата на Камено спортни игри и състезания, творчески и музикални изяви, вечер на талантите. Разказахме им как сме повярвали в Бога, слушаха кратки поучения.  Мероприятието беше посещавано ежедневно от повече от 60 деца и е първото по рода си събитие извън пределите на църковната сграда. Тази година полско-българската седмица ще се проведе от 9.07 до 13.07.2018 г. отново в парка на градчето.

Детски музикални концерти

Рождествените и Великденски концерти на децата са истински празници за църквата ни. Почетен гост на детския великденски концерт през 2016 г. за първи път в историята на Музикалната Школа към БХБЦ бе кметът на гр. Камено г-н Жельо Вардунски. Той оцени много високо културното събитие и ни покани да организираме следващите си концерти в читалището на града.

Нашите църкви

Събития

Семеен лагер – 2024 г.

Християнската младежка организация към БХБЦ ви кани на тазгодишния СЕМЕЕН ЛАГЕР Той ще  се  проведе във вилно селище "Ягода и Малина" (Боровец) от 14 до 20 юли...