Християнската младежка организация към БХБЦ ви кани на тазгодишния

СЕМЕЕН ЛАГЕР

Той ще  се  проведе във Вонеща вода (Търновско), хотел „Релакс кооп“
от 14 до 20 юли 2019 г. 
В лагера ще вземат участие над 150 души от цяла България.

Каква е основната цел на събитието?

Основен приоритет е „Семейството – деца и родители – в едно“. Искаме да ви осигурим една седмица за ползотворен отдих сред природата в Стара планина сред тишина и спокойствие, а също игри и насладата от това, че сте заедно с децата си и с други семейства като вас. А именно това в забързаното ежедневие е основен дефицит.
Темата на лагера е „Средства за оцеляване и победа“. Заедно ще разгледаме средствата на собственото оцеляване и семействата ни. Ще се учим не само да оцеляваме, но и да бъдем победители във всички сфери на живота ни.

 
Ще има занятия по театрално майсторство, запознаване с библейски герои и техните семейства, клубове по интереси, лагерни, спортни и семейни игри, беседи за родители, поход, както и много други приятни инициативи за пълноценно прекарано време.
Обща снимка от миналогодишния семеен лагер в Пампорово.
 

И през тази година програмата ще бъде алтернативна и иновативна. Децата ще могат да прилагат веднага на практика наученото, ще имат възможността да работят в екип, ще се докоснат до истините, записани в най-старата и мъдра Книга – Библията.

Екипът ни, който има над десетгодишен опит в организиране на подобни събития, редовно преминава специализирани курсове за обучение, за да можем да ви предоставим най-добро изживяване и резултати от времето ни заедно.

Екипът от ръководители и наставници на ХМО

Цени и условия

До 6 г. – безплатно (не се ползва легло, но е подсигурена храна).

От 6 до 12 г. – 160 лв.

От 12 до 18 г. – 250 лв.

Възрастен – 300 лв.

 

Вижте условията в хотела:
 

 

Цената включва 6 нощувки, пълен пансион, плюс ползване на открит/закрит басейн в хотела, тенис на маса, мини-сейф на рецепцията, спортен риболов (със собствени риболовни принадлежности).

 
В следващото видео разказваме за лагерите ни през изминалите години:
 

 

Ако имате въпроси, свържете се с нас:

Имейл: hmo_bhbc@abv.bg

Телефон: 0885 418 148

Как да се запишете за лагера?

За да се регистрирате за участие, попълнете формуляра по-долу.

Крайният срок за записване е 15 юни 2019 г.

Очакваме Ви!СПОДЕЛИ