Валдемар Цорн
Четиво за5 мин

Уважаеми Валдемар Цорн,

Пиша Ви заради болката, която не мога да премълча. Става дума за половото възпитание на децата ни в училище. Много се страхувам за тяхното бъдеще.

В нашите немски училища върви пълна пропаганда на секса сред подрастващите, дори в началното училище. Моето дете донесе писмо от учителя по биология, където се описва какви теми ще разглеждат, какви филми ще показват на децата.

Ние с мъжа ми намерихме тези филми в YouTube. Останахме шокирани! Това е чиста порнография за деца, пособие за това, как да се занимават със секс в млада възраст.

Имам към Вас огромна молба. Вие трябва да знаете какво се преподава на децата ни, нали това е нашето бъдеще! Моля Ви, вижте тези филми, тъй като другите родители не ми вярват. Времената се променят. Това, което беше някога при нас, вече го няма. Мнозина от нашите християни нямат телевизори и интернет. Затова нямат и понятие какво преподават на децата им в училище. А тези, които знаят, се борят сами, нямат никаква подкрепа, никой не им вярва. Така после се чудим защо не можем да се оправим с децата си, не достигаме до тях, не намираме общ език. Несъмнено по-голямата част от обществото се задоволява с подобен живот и смята, че това е нормално.

Сигурна съм, че 95% от родителите дори не поглеждат училищната програма и не знаят какво изучават децата им. А за половото възпитание са планирани два месеца занятия!

Вкъщи пазим децата от това, но като излязат навън, виждат съвсем друго, внушават им, че така трябва, че това е правилно и е добре.

Моля Ви, вижте тази училищна програма за деца! Ето филмите: „…” Това са кратки филми, всеки приблизително по 9 минути – за деца от 12 до 14 години. Ще останете потресен! Няма морал, няма отговорност. Тези филми не са за 12-годишни. В тях има подробни указания как да се самозадоволяваш… Как момичетата могат сами да скъсат девствената си ципа, за да не изпитват по-нататък неудобство. ШОК!

За да ми повярвате, гледайте тези филми и разкажете за тях на родителите – те трябва да знаят. Ние нямаме никакви права над нашите деца, не можем да ги защитим, тъй като всичко това е узаконено от държавата.

В писмото от учителя по биология пише още, че на децата ще бъдат предоставени презервативи и тренировъчни модели. Буквално предавам текста от писмото. Там има и много други факти.

Моето дете не иска да посещава тези занятия – плаче, защото отново трябва да преживее този стрес. Всички му се смеят, а ние, родителите, не можем да го изолираме от това. Ще ни накажат – такъв е законът. Вече се опитахме – безполезно е. Не ми се живее! Страхувам се за децата! Какво ги очаква? Какво бъдеще? Какво очаква нас? Къде е съвестта?! Повече не мога. Силите ми свършват! Какво да правя?

Ден и нощ моля Бога за защита. Колко сълзи изплаках! Страх ме е от едно – детето ни няма да издържи и ще тръгне по лош път…

Господи, спаси и запази децата ни от атаките на дявола! Дай ни сили, ум, любов, търпение, за да възпитаваме нашите деца!

Людмила Ш.

Падерборн, Германия

P.S. Във филма внушават на децата ни, че еднополовите интимни връзки помежду им също са нормално явление. ТОВА Е МЕРЗОСТ!

 

Уважаема Людмила, мир Вам!

В отговор на Вашата пламенна молба публикуваме писмото Ви, за да могат нашите читатели да обърнат внимание на посочения от Вас проблем.

Не гледах филмите, за които говорите. Започнах, но не можах да продължа. Простете ми. Всъщност не е задължително да гледам всичко, за да се убедя, че наистина е много зле. И препратката във Вашето писмо за филма в YouTube махнах, за да не правя реклама. Който търси, ще намери.

Какво да правите ли? Викът на Вашата душа къса сърцето ми. Аз самият съм баща, вече и дядо. Нашите деца ходеха на училище, сега и внуците тръгнаха. Ние намерихме само един начин да ги запазим чисти от тази мръсотия: запознахме ги с Иисус Христос. Сами разказахме: аз – на момчетата, жена ми – на момичетата (а ние имаме три момчета и три момичета) за анатомичните белези, различаващи мъжа от жената. Говорихме им много просто и откровено за най-дълбокото, което свързва мъжа и жената. Всъщност им разказахме за същото, за което те после слушаха в училище, но вече го знаеха от нас. Предадохме им го чисто и свято. Както е свят бракът и са свети брачните отношения.

Ако един съд е пълен догоре, в него не може да попадне нищо друго. А там, където всичко се регулира със забрани, изкушението е непреодолимо. Нашата отговорност е да запълним съда на детските сърца с чисто и свято разбиране за мъжа и жената. От тази отговорност никой не ни е освобождавал и в това никой не може да ни замени, независимо в коя страна живеем и в какво училище ходят децата ни. Златото, и да падне в калта, ще си остане злато.

Посветете децата си на Бога и самите те нека се посветят на Него. Тогава няма да се страхуват да ходят на каквито и да било часове в училище. Те знаят, че баща им и майка им се обичат, че сексът е прекрасен само в брака и единствено в брака носи истинска наслада, като не разрушава, а съзижда душата. „Праведникът е смел като лъв” – пише в Божието Слово (Пр. 28:1). Отчаянието и унинието не ни отиват! Ще завърша отговора си с думи на утеха от Писанието: „Всеки, който е роден от Бога, побеждава света; и тази е победата, която победи света – нашата вяра. Кой побеждава света, ако не онзи, който вярва, че Иисус е Син Божи? (I Йоан 5:4-5). „Вие сте от Бога, чеда, и сте ги победили; защото Този, Който е във вас, е по-голям от онзи, който е в света” (I Йоан 4:4). „Знаем, че всеки, роден от Бога, не греши; но роденият от Бога пази себе си и лукавият не го докосва. Знаем, че ние сме от Бога и че цял свят лежи в злото” (I Йоан 5:18-19).

Валдемар Цорн


СПОДЕЛИ