БХБЦ – Костинброд


 

Отговорен служител: презвитер Александър Калтакчи

Помощници: Иван Тодоров | Сергей Виприцки

 

БОГОСЛУЖЕНИЯ:


 

Всяка неделя от 18:00 часа – неделно богослужение.

Всяка делнична сутрин от 07:00 часа – сутрешна молитва.

Всяка сряда от 19:30 часа – молитвено богослужение.

 

Всички богослужения и събрания се провеждат на адрес:
Гр. Костинброд, ул. „Славянска“ №8

GPS-координати: 42.808417, 23.205310 .

 

За контакт с църквата: 

sofamily@abv.bg  |  0885 73 50 50  (п-р А. Калтакчи)

 


Празнично Рождествено служение 2017 г.

На 17.12.2017 г. БХБЦ – Костинброд организира в читалището празнично рождествено служение. В служението участваха тинейджърите с кукления театър „Дядо Николай“. Имаше празнично слово с участието на еп. И. Вълков. Малката зала на читалището беше се напълнила с гости, голяма част от които бяха тинейджъри от г. Костинброд. Молим се Господ да благославя нашите служения в този град, за да се прибавят все повече хора към Неговото царство и от нашия град.

 

„Рождествуване“ по домовете

На 24.12.2017 г. БХБЦ Костинброд организира екип от петима човека за рождествуване по домовете. С голяма радост бяхме приети в пет семейства, на които разказахме за рождението на нашия Спасител. Имахме подготвена програма, която представяхме във всеки дом. Завършвахме с радостно общуване и подаръци за домакините и децата. Изпълнени сме с благодарност към Бога за възможността да носим Благата вест по домовете в града, в който живеем. Сега молитвите ни са за още срещи с тези гостоприемни хора.

Нашите църкви

Събития

Семеен лагер – 2024 г.

Християнската младежка организация към БХБЦ ви кани на тазгодишния СЕМЕЕН ЛАГЕР Той ще  се  проведе във вилно селище "Ягода и Малина" (Боровец) от 14 до 20 юли...